søndag den 18. januar 2009

(Rated G)Shady Shack

Det var så Indonesien tur-retur. Vi havde i alt lige godt 24 timer i landet. Selve rejsen var alligevel ikke helt så smutturs agtig, som man måske kunne have forestillet sig. Efter godt 1 time med offentlig transport til havnen, så måtte vi grundet høj sø leve med, at færgen kom af sted 40 minutter for sent. Vi var alle rimelig smadrede da vi først kom ombord på færgen, hvilket resulterede i, at jeg småsov hele turen med musik i ørerne. Da vi kom frem viste det sig, at op til flere af de andre passagerer, havde måtte kæmpe mere end hvad godt er, for at holde indholdet i deres maver på plads. Flere havde endda tabt kampen mod elementerne.

Da vi kom frem stod der en mand med et papir med vores navne på - ret skummelt tænkte vi. Efter et par opklarende(læs: detektiv) spørgsmål, lagde vi gladelig vores tur til Shady Shack, vores kommende residens, i hænderne på den faktisk utroligt veltalende indoneser. Han kunne fortælle os utallige ting om landet undervejs på den 1 timer lange køretur. Jeg var årvagen og bemærkede en fandens - der var VIRKELIG mange - masse valgplakater og flag. Der skulle åbenbart være valg den 7. april.

Da vi kom frem fik vi lidt at spise, og vi checkede ind ved naboen til Shady Shack, da han for weekenden var fuldt belagt. Stedet har nærmest kun gæster i weekenderne, og så er det udelukkende udveksslingsstuderende og backpackere. Dette lagde en god grundsten for en sjov aften.

Vi brugte resten af dagen på lidt badning, hvorefter vi udstyrede os med en helvedes masse øl, og lavede fællessang og spillede kortspil til langt ud på natten. Det var ganske enkelt verdensklasse hygge midt på en indonesisk ferieø.

Søndag stod vi - lettere udmattede - op til endnu en solskinsdag, som vi formøblede på stranden indtil at udturens pinsler skulle spejlvendes. Det er derfor en ganske udmattet ung herre der nu sidder og skriver dette indlæg. Jeg vil nu uden at fortrække en mine, hovedsaligt fordi jeg ikke har energien dertil, slutte dette indlæg med et ønske om, at i alle sammen render og har en forbandet dejlig søndag.

Nu til lektielæsningen, god planlægning! Tjek billederne ud :)

1 kommentar:

  1. Modigt at bo et sted der hedder "Shady Shack"!
    Jeg håber du sætter pris på vejret og temperaturen. Herhjemme er regnen det eneste afbræk vi får fra det grå og disede vejr. ;P

    SvarSlet