torsdag den 5. marts 2009

Okay så

Kære læsere,

Jeg har mere end én gang mødt den påstand, at jeg vidst ikke lavede noget relevant for mit studie hernede. Dette er naturligvis ganske usandt, og jeg vil gerne fuldstændig dementere påstanden. Eksempelvis har jeg siden mit sidste blogindlæg været travlt beskæftiget med et foredrag, som min gruppe skulle stå for i onsdags.

Det var til faget omkring etiske og retlige forpligtelser og vores emne var "ødelæggelse og opbevaring af dokumenter". Det lidt særlige er jo, at faget retter sig mod tilstanden i Singapore. I dette område var der dog ikke i Singapore nogen retspraksis, hvorfor vi i vores obligatoriske tekste blev rettet mod andre dele af commonwealth områderne, nærmere bestemt Australien.

Jeg stod for nogle af de mere interessante dele af oplægget, og fik også rettet en del spørgsmål mod netop min del eller min holdning til tingene. Det kunne jo både være godt eller skidt, men professoren sagde efter de 45 minutters foredrag fra min gruppes side (4 personer) var overstået, at jeg havde haft en "meget intelligent tilgang" til tingene. Så bliver man da glad, og så måtte jeg da ud at fejre.

Nå, alkohol igen hva? Niks, ingen - jeg tog mig i stedet en mindre(læs: dyr) shopping tur. Hvad der kom ud af det, ja det er ikke godt at vide ;-)


Håber i har det godt hvor end i verden i er.

2 kommentarer:

  1. Det er hermed noteret, at du har lavet ET oplæg. Hr. Meget-intelligent-tilgang...

    SvarSlet