mandag den 16. marts 2009

Det ringer ud

Ja, der er vel i virkeligheden ikke ret lang tid tilbage af mit ophold i Singapore. Denne følelse forstærkes kun af det faktum, at jeg i den nærmeste fremtid har planlagt en række af ture til andre dele af sydøstasien.

Vi skriver i dag mandag den 16. marts, og allerede torsdag den 19. marts sen aften, vender jeg snuden mod Perhentian Islands. Denne tur er en lille weekendtur, og foregår i fællesskab med en hel række af forskellige mennesker jeg har mødt hernede. Turen varer indtil søndag den 22. hvor vi med natbus tager tilbage til Singapore. Jeg ankommer således til Singapore igen mandag den 23. kl. 07:00 og har undervisning allerede kl 09:00 - håber jeg får sovet lidt.

Så bliver det ikke mindre spændende om aftenen den 23., idet Coldplay spiller op til bal i Singapore Indoor Stadium. Vi smutter 4 mennesker ind at se og høre Coldplay, det bliver helt sikkert fedt. En fodnote til dette er, at jeg på det seneste er blevet mere og mere sikker på, at når Daft Punk igen kommer ud at turnere, så skal jeg da se dem.

Det var jo så mandag den 23. jeg skal bruge på det, hvad så? Jo, når dagen så hedder torsdag den 26., så sætter jeg mig i en flyver mod Hong Kong og Funda(min gode ven fra studiet hjemme i Danmark). Der skal jeg tilbringe weekenden og tager igen hjem med en flyver den 30. marts. Jeg skal flyve med Singapore Airlines, så det bliver helt sikkert en god flyvetur, og jeg ser også meget frem til at se lufthavnen i Hong Kong, som jeg har set en del programmer om på Discovery.

Hjemme i Singapore har jeg så et par dage, hvor jeg ligesom kan komme lidt til hægterne og gøre mig klar til det næste eventyr - Vietnam. Jeg sætter mig i flyveren den 3. april mod Vietnam, hvor jeg så bliver helt indtil den 11. april - det kommer til at koste mig et par dage i skole, men det må være det værd. Jeg skal besøge min far i Vietnam, og ankommer lige til hans fødselsdag, hvilket vel er ret god timing.

Derefter står den så på eksamenslæsning og forberedning indtil min første eksamen den 27. april. Der kommer måske en mindre tur mellem den 28. april og den 2-3. maj, men det er endnu ikke helt på plads. Efter den 7. maj, hvor jeg har min sidste eksamen, tager jeg til Thailand, hvor jeg muligvis først rejser lidt rundt med danskerne jeg har mødt hernede, for derefter at mødes med Funda for at slappe lidt af, inden jeg den 23. maj kl. 7:50 lander i Danmark.

1 kommentar:

  1. Der er ikke vildt lang tid til du skal hjem... Om ikke andet har din blog givet udtryk for at du bestemt har fået meget ud af turen allerede. Det i sig selv er jo positivt. :)

    SvarSlet